Müzik Öğrencileri ve Müzik Öğretmenleri için bir URL

Doğrudan müzikle ilgili olan konulara yer veriniz.
Cevapla

İngilizce Müzik Terimleri bilmek gerekli midir?

Anket 23 Ağu Çrş, 11:14 tarihinde bitecek

a) Çok gereklidir
1
9%
b) Sadece İngilizce değil, diğer dillerdeki (Fransızca, Almanca, İtalyanca gibi) müzik terimlerini bilmek te gereklidir.
8
73%
c) Olmasa da olur
1
9%
d) Gerekli değildir
1
9%
 
Toplam oy: 11

Kullanıcı avatarı
sacim
Mesajlar: 6
Kayıt: 22 Oca Pzr, 2:25
Konum: Malatya
İletişim:

Müzik Öğrencileri ve Müzik Öğretmenleri için bir URL

Mesaj gönderen sacim »

Sevgili Müzik Öğretmenleri ve Müzik Öğrencileri,

Müzik evrensel bir dildir, bildiğiniz gibi. Ancak, bunun yanısıra INGILIZCE sadece sınavlar için gerekli değildir. Evrensel bir işle uğraşıp, yerel ve ulusal sınırlar içinde kalmak istiyorsanız ve "İngilizce=Sınav" görüşü içindeyseniz, devam ediniz. Bunu şunun için söylüyorum. Biraz sonra aşağıda vereceğim link için:"Güzel bir siteye benziyor, ama İngilizce!" gibi tepkilerin geleceğini tahmin etmek çok zor değil. Mesleki İngilizce konusunda bilgi sahibi olmaya çalışmak, iyi niyetli bir yaklaşımdır. Ancak, size sunulan bir hizmeti, sırf İngilizce olduğu için geri çevirmek, "Avrupa Birliği" ile entegrasyon süreci içinde olunduğunun söylendiği bir süreçte, sığ bir yaklaşım olsa gerektir. Demek istediğim şu:

Kendinizi ulusal'dan evrensele giden bir yolda görmek istiyorsanız, "Yabancı Dil" konusunu, "öcü" olarak görmeyiniz. Ingilizce Müzik Terimlerini öğrenmek o kadar da zor değildir. Yaklaşım çok önemlidir. Yaklaşım iyi niyetli olduktan sonra her sorun çözülür.


Lafı fazla uzatmadan, eğer kulak eğitimi, aralık bilgisi, tonlar ve bunun gibi konularda alıştırma yapmaya ve kulağınızı, duyuşunuzu diri tutmaya istekli iseniz aşağıdaki siteyi tavsiye ederim.

http://www.teoria.com

Saygı ve sevgilerimle. :D
Server Acim
Cevapla