bursa da okuyan veya bursanın sınavına giren varmı?
- tugcekizilkeman
bursa da okuyan veya bursanın sınavına giren varmı?
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır yetenek sınavlarına hazırlanıyorum ve tek hedefim bursa bursanın sınavlarına girmiş olan yada orda okuyan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.Tam olarak ne isteniyor bilmek istiyorum istediği kadar zor olsun bileyim de ben;)şimdiden ilginize teşekkür ederim..
- tugcekizilkeman
Re: bursa da okuyan veya bursanın sınavına giren varmı?
bi Allah ın kulu yazsaya yaaaaa:(
BEN BURSADA OKUYORUM.SINAV HAKKINDA BİLGİ BURDAAAAAA
merhaba canım .ben uludag üni müzik ögret.okuyorum.3.sınıftayım.heyecanlarınız beni tekrar heyecanlandırdı vala.sınava biraz sıkı hazırlan derim.ilk aşama yazılı.yani test oluyor.teyipten birkaç birşey dinletiyorlar ve senden şıklarda hangisi oldugunu soruyorlar.bu ritm ve melodi olabiliyor yani kesin oluyor 2 .aşama sözlü.san işitme falan.senden D7 akor kur ve seslendir diyebilirler.şan da zaten eşlik oluyor.E,Ö ve A vokallerine dikkat ederek söyle.yani yayarak edgil teknikle söyle.çalgı da sanırım yine 2 eser isterler.bir etüt ve birde eser.cok zor seyler seçmek yerine daha kolay ve güzel icra tercih edin.benden bukadar.eger kazanırsan beni bulursun zaten.adım tuba k.iyi şanslar.
Re: bursa da okuyan veya bursanın sınavına giren varmı?
sanırım seni bulurum ben seneye
ayrıca akorları falan kurduyorlar tuğçe ve yazılıda verilen kılavuz sesten sonra çalınacak akor ve aralıkları yazman isteniyo..geçen yıl çok zorlanmıştım ama şimdi bomba gibiyim
ayrıca akorları falan kurduyorlar tuğçe ve yazılıda verilen kılavuz sesten sonra çalınacak akor ve aralıkları yazman isteniyo..geçen yıl çok zorlanmıştım ama şimdi bomba gibiyim
- tugcekizilkeman
Re: BEN BURSADA OKUYORUM.SINAV HAKKINDA BİLGİ BURDAAAAAA
nilnilnil yazdı:merhaba canım .ben uludag üni müzik ögret.okuyorum.3.sınıftayım.heyecanlarınız beni tekrar heyecanlandırdı vala.sınava biraz sıkı hazırlan derim.ilk aşama yazılı.yani test oluyor.teyipten birkaç birşey dinletiyorlar ve senden şıklarda hangisi oldugunu soruyorlar.bu ritm ve melodi olabiliyor yani kesin oluyor 2 .aşama sözlü.san işitme falan.senden D7 akor kur ve seslendir diyebilirler.şan da zaten eşlik oluyor.E,Ö ve A vokallerine dikkat ederek söyle.yani yayarak edgil teknikle söyle.çalgı da sanırım yine 2 eser isterler.bir etüt ve birde eser.cok zor seyler seçmek yerine daha kolay ve güzel icra tercih edin.benden bukadar.eger kazanırsan beni bulursun zaten.adım tuba k.iyi şanslar.
çok teşekkür edrim ama bu sene cesaret edemedim bursacığıma girmeye daha kolay yerler deniycem onları bilke kazanabileceğimden şüphe ediyorum olömazsa seneye bende bomba gibi olup bursayı deniycem diğer arkadaşım umarım kazanırsınn