daha önce yetenek sınavlarına girmiş olanlar...
Re: SINAVLARA GİRECEK OLANLAR !!!
ya badcat44 arkadasım demıssın kı ben herturlu yardımcı olmak isterım dıye ama daha bir kere verdiğin msn yi acmadın ya neyse mümkünse sen bana ulasmaya calıs olur mu yınede sımdıden sagol size ulaşabilecğim bir telefon numarası varmıdır?ve bir sakıncası yoksa nette veya telefonla v.b. herhangi bir şekkilde görüşme imkanımız varmı acaba?cevap yazarsanız sevinirim ilginize teşekkür ederim.
merhabalar
arkadaşlar 9eylülde okuyorm..geçen sene girdim..gülşah selam sanada bu arada gülşah sınıf arkadaşm liseden..bence 9eylülün sınavı sade ve belirleyiciydi.tek ses nota sormasıyla biraz baştan kulağın sağlamlığını test ettiler.bence temiz adil bi sınavdı tek eleştirebileceğim noktası fazla hızlı bi sınavdı..gazi nin sınavi 9eylüle göre daha planlı ve yerli yerindeydi...herkese başarılar
- merve gulsah
Re: merhabalar
serhatçım mrb arkadaşım tecrübelerini bizlerle paylaştığın için teşekür ederim bu tek ses uygulaması sadece 9 eylülde vardı sanırım sınav öncesi her okulun kriterlerini bilemk gerekir diye düşünüyorum ben ve sınava girece her adaya başarılar diliyorum...SeRhAt yazdı:arkadaşlar 9eylülde okuyorm..geçen sene girdim..gülşah selam sanada bu arada gülşah sınıf arkadaşm liseden..bence 9eylülün sınavı sade ve belirleyiciydi.tek ses nota sormasıyla biraz baştan kulağın sağlamlığını test ettiler.bence temiz adil bi sınavdı tek eleştirebileceğim noktası fazla hızlı bi sınavdı..gazi nin sınavi 9eylüle göre daha planlı ve yerli yerindeydi...herkese başarılar
- bloodypeace
merhaba arkadaşım ben konya major müzikten yazıyorum sana.özel yetenek sınavları adı üstünde yetenekli olan öğrencileri alacaktır.bu çok ciddi çalışma gerektiren bir iş.sen yeterki sınavına çok iyi konsantre ol ve kendine güven.moral ve motivasyonunun iyi olması gerekir tabiki hazırlık aşamasınında çok iyi olması gerekir.bursa nın sınav sistemi elbette zor ancak istenirse başarılamayacak bir sınav değil.yeterki sen iste ve çalış.şimdiden başarılar.bir sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.hoşçakal.
Arkadaşlar En önemlisi Heyecanınızı yenmektir. Sınav Odasına girdiğinizde Sadece KArşınızdakı hocalara odaklanmak sorulacak ezgileri tartımları sesleri ıyı konsantre olarak vermek gerekir. Acele etmeden üstüne basarak söyleyeyım bunu Siz nekadar Hızlı Cevap verırsenız piyano başındaki hocada okadar hızlanacaktır.Sınava girmeden 1 - 2 saat önceden rahatlamaya çalışın hiç bişe düşünmeyin sakinleşmeye çalışın sınavınızın güzel geçmesini sağlayacak şey budur. Kimseye ezgi nasıldı rıtım nasıldı gibilerinden sorular sormayın girdiğinizde aklınızda o ezgi o rıtım kalabilir sorulana odaklanamazsınız.
çok yerde girdim deneyımlıyım bu konuda başka öğrenmek istediğiniz bişey varsa anlatabilirim herkese başarılar...
çok yerde girdim deneyımlıyım bu konuda başka öğrenmek istediğiniz bişey varsa anlatabilirim herkese başarılar...
-
-
- cagricinarer
- İletişim:
Türkiye'de ne kadar müzik sınavı yapan üniversite varsa bu sene en zoru niğdeydi arkadaşlar adamlar virtiöz arıyorlar tam da bana denk geldi ve çok torpil oynadı sağlam bi bağlama çalan arkadaş vardı 0,50 puanla ilk aşamayı bile giremedi ki sonucu düşünün
Sanatsız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
Re: daha önce yetenek sınavlarına girmiş olanlar...
ege ünv. SES EĞİTİMİ BÖLÜMÜ nde olan arkadaslar var mı? ayrıca türk halk müziği bölümü en kolay neresi sizce?
yardımlarınızı bekliyorum...
yardımlarınızı bekliyorum...
Re: SINAVLARA GİRECEK OLANLAR !!!
hocam vala yardım isteyecegım konus bıras dıkte ıle alakalı.. ses işitme ile ilgili tavsiye edebılecegınız bı calısma yontemı var mı (1,2,3,4ses)
bassıste