müzikoloji sınavları nasıl yapılıyor
-
Re: müzikoloji sınavları nasıl yapılıyor
merhaba ben dokuz eylül ünv müzik bilimleri müzikoloji 3.aşama sınavında mülakat yani neler sorulduğunu bilmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Re: müzikoloji sınavları nasıl yapılıyor
3. basamak genelde jüri karşısında bir sohbet havasında geçiyor sana bölümü ne kadar istediğini anlayacakları sorular soruyorlar , bir önceki basamakta yazmış olduğun kompozisyonun çekiştirilecek bir yanı varsa bunun üzerinden bayağı sohbet dönüyor bazı kişilere çok az müziksel terimler hakkında sorular sorulmuş dikkat etmek gerek. bunların haricinde o basamağa kadar başarıyla gelmişsen rahatlamanı öneririm dertleri sadece mizikolojiye uygun olup olmaman. solfej ya da dikte bilmediğinden müzik öğretmenliği kazanamayan öğrencilerin müzikolojinin kelime anlamını bile bilmeden , sırf daha basit bir işitme sınavı var diye gelip kazanmasının önüne geçilmesi olarak düşünüyorum ben bu 3. basamağı ... şimdiden başarılarbirkarcicegi yazdı: ↑08 Tem Çrş, 12:24 merhaba ben dokuz eylül ünv müzik bilimleri müzikoloji 3.aşama sınavında mülakat yani neler sorulduğunu bilmek istiyorum yardımcı olur musunuz