HocaLarım Bakarmısınız!!!
HocaLarım Bakarmısınız!!!
hocalarım öncelikle merhaba herkese.Şimdi Ben bağlama çalmaktayım, orta düzeyde nota bilgim var konservatuarda hazırlıkta okumaktayım. Sormak istedigim bağlama tavırlarının notaya dökülebilmesi mümkün mü acaba?Mesela bir zeybek mızrabını ele alacak olursak !!
En son cobraeren tarafından 30 Mar Sal, 10:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: HocaLarım Bakarmısınız!!!
Önce "Türkçe" yazmayı ve okumayı bir öğrenelim bağlama sonraki iş...
Eğer mesajınızı düzeltmezseniz silinecektir...
Eğer mesajınızı düzeltmezseniz silinecektir...
eyvallah admin kusura bakma
Bence mümkün. Ama gerçekten çok zahmetli iş. Hem yazana hem okuyana. Bir de, tavır meselesi biraz da olsa işin içine kişisel yorumların girmesini zorunlu kıldığından illa yazılması gerektiğine inanmıyorum. Eklenmesi gereken sadece mızrap yönleri olabilir, bu da zaten diğer bir çok sazda kullanılan bir yöntem.
-
orfeus yazdı:Bence mümkün. Ama gerçekten çok zahmetli iş. Hem yazana hem okuyana. Bir de, tavır meselesi biraz da olsa işin içine kişisel yorumların girmesini zorunlu kıldığından illa yazılması gerektiğine inanmıyorum. Eklenmesi gereken sadece mızrap yönleri olabilir, bu da zaten diğer bir çok sazda kullanılan bir yöntem.
Ama gerçekten çok zahmetli iş. Hem yazana hem okuyana. Bir de, tavır meselesi biraz da olsa işin içine kişisel yorumların girmesini zorunlu kıldığından illa yazılması gerektiğine inanmıyorum. ???
Get fast success in ccna exam and Johnson University Florida exam questions by using our latest exam ISM.
Selam sevgili hocalarım.sizden ricam bağlama perdelerinde hangi marka ve model misina kullanılması daha kaliteli olur tavsiyeleriniz nedir kestane kebap acele cevap saygılarımla.