Türkçe Finale Kullanım Kılavuzu..!
Re: Türkçe Finale Kullanım Kılavuzu..!
Paylaşım için teşekkürler ..
-
hocam emeğinize sağlık çok teşekkür ederim faydalı bi çalışma küçük bi sorum olacak tif formatlı dosyayı tekrardan musa nasıl çevirecez çok teşekkür ederim şimdidenn
-
bende neden dosya görünmüyor acaba ?
Foruma giriş yapıp ilk sayfaya bakınız...
-
Teşekkür ederim hocam; emeğinize sağlık.
payLaşımınız için teşekkür ederim.
-
Teşekkürler...
Saygıdeğer hocam öncelikle değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederim! benim sorum şu; notaları sese dönüştürmek için, jpeg veya başka formattaki notaları tiff formatına çevirmek istiyorum,malesef finale hata veriyor, bunu nasıl başarabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi çalışmalar!
Bunun için aşağıdaki "Kendi CD'ni Kendin Yap" başlıklı bildirimi okumanızı öneririm:barerse yazdı:Saygıdeğer hocam öncelikle değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederim! benim sorum şu; notaları sese dönüştürmek için, jpeg veya başka formattaki notaları tiff formatına çevirmek istiyorum,malesef finale hata veriyor, bunu nasıl başarabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi çalışmalar!
http://www.muzikegitimcileri.net/bilims ... Tarman.pdf
Bunun için aşağıdaki "Kendi CD'ni Kendin Yap" başlıklı bildirimi okumanızı öneririm:barerse yazdı:Saygıdeğer hocam öncelikle değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederim! benim sorum şu; notaları sese dönüştürmek için, jpeg veya başka formattaki notaları tiff formatına çevirmek istiyorum,malesef finale hata veriyor, bunu nasıl başarabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi çalışmalar!
http://www.muzikegitimcileri.net/bilims ... Tarman.pdf
Hocam! Tarayıcı ayarlarının tiff formatında yapılması gerektiğini biliyorum. Fakat benim sorunum şu: internet ortamından indirdiğim jpeg veya tiff "olmayan" başka formattaki notaları finalede açamıyorum. Bunun için bunları tiff formatına dönüştürmem gerektiğini düşündüm, bunu dönüştürecek bazı programlar buldum ve dönüştürdüm fakat finale yine de bu notaları kabul etmiyor.
Sevgili hocam kıymetli çalışmalarınız için teşekkür ederek izninizle bir sorum olacak;
Ekteki klavuz finale 2005 için, bende ise finale 2007 var..her ikisi arasında bu klavuzu kullanmayı engelleyecek bir fark var mıdır acaba..ya da finale 2007 için de bir klavuz bulunabilir mi?
Sevgiler,saygılar
Ekteki klavuz finale 2005 için, bende ise finale 2007 var..her ikisi arasında bu klavuzu kullanmayı engelleyecek bir fark var mıdır acaba..ya da finale 2007 için de bir klavuz bulunabilir mi?
Sevgiler,saygılar
Temel menüler ve komutlarda bir değişiklik olmadığı için (main tool palet) aynı kılavuzu kullanabilirsiniz.feyizu yazdı:Ekteki klavuz finale 2005 için, bende ise finale 2007 var..her ikisi arasında bu klavuzu kullanmayı engelleyecek bir fark var mıdır acaba?
Sevgiler,saygılar
teşekkürler