Marmara Üniversitesi hakkında bilgi
Marmara Üniversitesi hakkında bilgi
Arkadaşlar öss puanım ham 244 agsl çıkışlıyım kime sorsam marmarayı dene diyor yetenek konusunda kendime çok güvenmediğimden kazanamayacağımı düşünüyorum sizce marmaranın yeteneği çok zor mu?
Re: Marmara Üniversitesi hakkında bilgi
arkadaşım benimde öss puanım 227. .. geliyor.. marmara için arkadaşımdan bilgi aldım.. aslında sınavda sorulanlar çok zor gelmedi bana.. sınav tarihleri çakışmazsa bende orayı denemeyi istiyorum.. bakalım hayırlısı..
Ben Konuyu Açan Kişiyim wallaha zor görecelidir gidip sınava girdim zor değilmiş aşırı zormuş bence
- tugcekizilkeman
ben senin yerinde olsam yetenek konusunda kendime güveniyorsam gazi üniversitesini veya bursayı denerdim çünkü oraların eğitim harbi çok güzel bir agsl için bu puan bence süper bide yetenek iyi oldumu kim tutar seni diyorum bennn:)Giraycan yazdı:Arkadaşlar öss puanım ham 244 agsl çıkışlıyım kime sorsam marmarayı dene diyor yetenek konusunda kendime çok güvenmediğimden kazanamayacağımı düşünüyorum sizce marmaranın yeteneği çok zor mu?
çok teşekkür ediyorum o puan geçen seneydi bu sene 250 civarı olacak fakat ben gsf müzikolojiye gitmek istiyoum önerebileceğiniz bilgi verebileeğiniz bir gsf varsa beklerim
Marmara Üniversitesi
Arkadaşlar Marmara üniversitesi yetenek sınavına giren var mı? kaç kişi girdi ve sınavın içeriğini öğrenmek istiyorum. ne sorduklarını okudum fakat kolaylık zorluk derecesi nasıl içeriğini bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yanılmıyosam sınavında harc almıyorlar yada az bir miktar para alıyorlardı. sınava 240 alan bir arkadasım da girdi 198 alan arkadasımda girdi şuan 198 alan arkadasım orda ikinci sınıf öğrencisi yani herşey öss değil arkadaslar üniversiteler boş değil yani elemeler her şekilde en iyisini bulmaya yönelik..
Kendisini idare edemeyen, başkasının emri altında yaşamaya mahkumdur...