lütfen yardım eder misiniz?
lütfen yardım eder misiniz?
arkadaşlar dertli kaval diye bir şan parçası var ancak yazarını hatırlamıyorum çok acil lazım...
büyük turuncu bir piyano eşlikli halk türküleri kitabı vardı onda olması lazım ancak kitabı da bulamyorum parçayı da...
büyük turuncu bir piyano eşlikli halk türküleri kitabı vardı onda olması lazım ancak kitabı da bulamyorum parçayı da...
Re: lütfen yardım eder misiniz?
Bestecisi: Zati Arca
Süleyman Tarman bey'in 'Orkestra' kitabında koro ve orkestra için düzenlenmiş hali var.
çok teşekkür ederim ama bu kitabı nerden bulabilirim internette hep farklı kitaplar çıkıyor arama yapınca..
son bir yardım lütfen
son bir yardım lütfen
Turuncu renkli şan için benim öğrenciliğmde kullandığım Saip Egüzün piyano eşlikli halk türküleri kitabı vardı sanırım bu kitaptan bahsediyorsunuz .Baktım dertli kaval diye bir eser yok.Palandüken dağında kavalımın sesi var/ çam dibine yaslanmış bir edalı su çalar /sözleriyle devam eden bir hak türküsü var.Aradığınız eser buysa üye listesinden mail adersime yazarsanız gönderebilrim.Adımla arayabilirsiniz.
Pardon Palandöken Dağı türkü değil besteymiş piyano eşlkli okul şarkıları Saip Egüz eser beseciside İ. Hümayi Elçioğlu
o kitap evet ama sanırım sizde yeni baskısı var...eski baskıda vardı sanırım dün arkadaşım bahsettiğiniz kitabı getirdi ancak bende bulamadım...çok teşekkür ederim yine desatiye yazdı:Turuncu renkli şan için benim öğrenciliğmde kullandığım Saip Egüzün piyano eşlikli halk türküleri kitabı vardı sanırım bu kitaptan bahsediyorsunuz .Baktım dertli kaval diye bir eser yok.Palandüken dağında kavalımın sesi var/ çam dibine yaslanmış bir edalı su çalar /sözleriyle devam eden bir hak türküsü var.Aradığınız eser buysa üye listesinden mail adersime yazarsanız gönderebilrim.Adımla arayabilirsiniz.
Öncelikle müzik eserlerinin yazarı olmaz bestecisi olur Dertli Kaval Ezgi ve Söz Zati Arca ya ait koro düzenlemesini de Mansur Özen yapmış. Suna Çevik "in KORO ALBÜMÜnde var. Yurtrenkleri Yayınevinden isteyebilirsin. 0312 447 42 60
iyilik yap denize at demişler balık bilmezse Halik bilir....