Büyük işler, önemli atılımlar, ancak birlikte çalışma ile elde edilebilir. Kendiniz için değil, ulusumuz için el birliğiyle çalışınız. Çalışmaların en değerlisi budur. M.K. Atatürk
arkadaşlar bilgisi olanlardan rica ediyorum 4 ses hangi üniversitelerde var ben zannediyordum ki en fazla 3 ses var Allah hepimize yardım etsin zor işimiz
arkadsım galıba egıtım fakultesı ıstıorsun.. egıtım fakultelerinde 4 sese kadar soruyorlar.. ama sadece ses tekrarı seklinde soruorlar kı bu kolay zaten sadece seslerı ayırmaktan gecıo iş.. konservatuvar ıstorsan bu daha zor dırek tonal ve atonal akorları yazırsun dıkte olarak..
4 sesten korkmak okula girdiğin zaman gülünç bir hatıra olacak. önemli olan sağlam bir eğitimci ile sağlam ve planlı bir şekilde çalışmak gerisi zaten başarı olur.
arkadaşım bende profesyönel deılım ama mantıklı dusundugun zaman öyle dikkat edin seslerde acele etmeden dinleyinnn oturtun öyle werın bende bu sene sınawa gireceğim:) hepimize kolay gelsin:)))))))))
aaa estağfurullah kardeşim ya ne dalgası en son dalga geçeceğim insan sen olursun kader arkadaşımsın çünkü lütfen böyle düşünme ciddi diyorum cevabın hoşuma gitti hadi ras gele )