Türkçe Finale Kullanım Kılavuzu..!
Türkçe Finale Kullanım Kılavuzu..!
Değerli Üyeler,
2006-2007 Öğretim yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Eğitimi Anasanat Dalı'nda "Bilgisayarla Nota Yazımı Dersi" kapsamında Yüksek Lisans öğrencilerime vermiş olduğum dersin notları, öğrencim ve meslektaşımız Samsun AGSL Müzik Bl. Şefi Kadir Özal tarafından yayına hazırlanmıştır. Tüm kullanıcılara yararlı olması dileğiyle.
Aşağıdaki dosyayı görebilmek ve indirmek için üye olmanız gereklidir
NOT: Eğer dosyayı açamazsanız Adobe Acrobat Reader programının son versiyonunu indirip yeniden açmayı deneyin. Programı şuradan indirebilirsiniz: http://get.adobe.com/reader/?promoid=BUIGO
2006-2007 Öğretim yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Eğitimi Anasanat Dalı'nda "Bilgisayarla Nota Yazımı Dersi" kapsamında Yüksek Lisans öğrencilerime vermiş olduğum dersin notları, öğrencim ve meslektaşımız Samsun AGSL Müzik Bl. Şefi Kadir Özal tarafından yayına hazırlanmıştır. Tüm kullanıcılara yararlı olması dileğiyle.
Aşağıdaki dosyayı görebilmek ve indirmek için üye olmanız gereklidir
NOT: Eğer dosyayı açamazsanız Adobe Acrobat Reader programının son versiyonunu indirip yeniden açmayı deneyin. Programı şuradan indirebilirsiniz: http://get.adobe.com/reader/?promoid=BUIGO
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Admin tarafından 03 Oca Prş, 23:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
finale dersleri
Süleyman hocam, bu ders notları kitap halindemi yayınlandı. Eğer yayınlandı ise öğrencilerime getirtmek için bana yardımcı olursanız sevinirim.
Mesut ERCAN
İnönü Üniversitesi
Eğitim Fakültesi
Müzik Bölümü
MALATYA
İnönü Üniversitesi
Eğitim Fakültesi
Müzik Bölümü
MALATYA
türkçe final için teşekkür
Bu çalışmayı aklına getiren, tasarlayan, gerekliliğine inanan, bilgisayar ortamına taşıyan, her aşaması için itina ile kafa yoran herkese ( Süleyman Tarman- Kadir Özal) kucak dolusu teşekkürler...
Ömrünün son 5 yılını bilgisayar camına yapışarak, bir elinde sözlük bir elinde gözlük, üç beş ölçü birşeyler karalamaya çalışan herkesin adına...
Ömrünün son 5 yılını bilgisayar camına yapışarak, bir elinde sözlük bir elinde gözlük, üç beş ölçü birşeyler karalamaya çalışan herkesin adına...
notları bulamadım
hocam selamlar.finale kullanım kılavuzunu mesajınızda göremedim.yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
bora bilgin
Re: Türkçe Finale Kullanım Kılavuzu..!
gerçekten de emek verilmiş , hatırı sayılır bir çalışma.
sade bir teşekkür az bile...
sade bir teşekkür az bile...
Emeğinize sağlık.. Allah yardımcınız olsun..
Haluk
Haluk
Çok teşekkür ederim. Tamda ihtiyacım olan bir çalışma. Elleriniz dert görmesin, teşekkür ederim.
finale nota yazım programı ders notlarını hazırlayan ve bu çalışmaya emeği geçen tüm değerli hoca ve öğrencilere teşekkür ederim.