niğde açıklanmadı mı daha
niğde açıklanmadı mı daha
niğdenin sitesinden müzik bölümüne ulaşamıyorum sitede sorun var sanırım sınav ile ilgili bilgisi olan varmı tarihler yada kurs tarihlerini bilen var mı?
gönüllerin açık oldu muhabbeti sefada sorunlarımızı halletmeye çalışalım
- m.dağdeviren
niğde müzik bölümü hakkında
niğde üniversitesi müzik bölümü içinde senelerce durdum.her devreye tanık oldum.şu bilince vardım.niğde üniversitesi kadar eğitimde yetersiz bi üniversite yer yüzünde olamaz.en son tercihiniz niğde üzerine olsun.aman uzak durun.müziği seviyorsanız.
arkadaşın sözüne bir şekilde katılıyorum. sırf 'aman çocuğum bir yerlere gelsin bir şey olsun' diye düşünen velilerin o kadar boşuna harcadıkları eziyet ve çaba malesef günümüzün ılımlı türkiyesinde hala eksikliği olduğundan eleştiriyle bahsettiğimiz okula(okullara) yansımaktadır. bu sonuç sadece niğde üniversietsini karalamak değil eğitimdeki değişen ve hala değişme sürecini tamamlamamış bir sistem bozukluğunun sonucudur. bunun için ne yapabiliriz? diyecek olursanız şu anda bulunduğunuz mevkilerde kendi işinizi sıkı sıkıya tutunup hiç olmazsa sizden sonraki nesillere sağlam bir sistem getirmeye çalışmaktır.
HERKES OKULA