Büyük işler, önemli atılımlar, ancak birlikte çalışma ile elde edilebilir. Kendiniz için değil, ulusumuz için el birliğiyle çalışınız. Çalışmaların en değerlisi budur. M.K. Atatürk
bati muzigi ve çagdas turk muzigi tarihinin;kronolojik siralamasi önemli olaylari özellikleri bestecileri çalgilari ile ilgili geniş kapsamli ödev hazirliorum bildiğiniz site yada bilgi birikiminiz var ise aktarmanizi rica ediyorum..
yardimci olursaniz cok sevinirim..
En son burju tarafından 22 Nis Pzr, 0:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Türk alfabesinde w harfi ne yazıkki bulunmamaktadır. Çok düşündüm bu satırları yazayım mı yazmayım mı diye. Ama sonunda yazmaya karar verdim. Lütfen Türkçe'mize sahip çıkalım.
Ayrıca download sayfasında bestecilerle ilgili sunumlar var belki işine yarayabilir .
yaav burası nasıl bir yerdir böyle.Ahkam kesmek için mi buradasınız ne için anlamadım.Hele sayın adminin harflere takılması ve türkçeyi düzgün kullanmadaki kasıntılığı nedir anlamadım,o vakit bu işi bırakıp edebiyat öğretmenliğine soyunabilir insanlar yardım almak ve güzel sohbetlere vesile olsun diye buraya giriyor.Sizin egolarınıza cevap yazmak için değil.Siz en iyisi gidip kumda oynayın...Kaydımı bugün yaptırdım ancak hayal kırıklığına uğradım.Çoluk çocuk.
“Türk milletindeyim diyen insan her şeyden evvel Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, Türk milletine bağlılığını ifade ederse buna inanmak doğru olmaz.”