Büyük işler, önemli atılımlar, ancak birlikte çalışma ile elde edilebilir. Kendiniz için değil, ulusumuz için el birliğiyle çalışınız. Çalışmaların en değerlisi budur. M.K. Atatürk
serhat bir tek samsun da yok demişsin,dikte mi o,dikte mi yok samsunda..solfej zaten zorunlu..solfej çalışmayan zaten giremesin üniye..samsun da dikte olmadıgını duyunca da sasırdım..denizli ve muğla yı merak ediyorum..açıklandıysa yardmcı olursanız sevinirim..ben bulamıyorum..
kemancıgaro yazdı:Arkadaşlar Ondokuzmayıs dan mezun oldum.Giriş sınavında dikte olmadığını biliyorum.Dikte yok ama emin olun sınav çok ağır kendine gerçekten güvenen girsin yoksa rezil olur.Yanlız bişey sölemek istiyorum bu okula gerçekten müzik okumak isteyenler girsin yoksa bu okulu hem bitiremezler hem acı çekerler.Şuan Türkiyedeki birçok müzik bölülümden daha ağır ve kaliteli eğitim veriliyo.Bu konuda prof Ertuğurul Bayraktar ve doç dr Süleyman Tarman ın hiç affı yok.Ve son olarak güzel sanatlar sınıfı ve normal lise çıkışlılar diye sınıflar ayrılıyo.İşitme ve piyano dersi 8 dönem.Kısacası bu okulda Hacettepe ayarında eğitim veriliyo.Zaten hocaların çoğu Hacettepeli.Şimdiden herkese başarılar....ORÇUN
arkadaşlar benım bır sorum olacak sizlere muğla üniversitesi müzik öğretmenliği bölümü özel yetenek sınavlarında dikte ve solfej aşamaları var mı?(özellikle dikte ve solfej)şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunuyorum.....
Dikte biliosunuz çoğu adayın sınavda kaygı duyacağı bi aşama benimde tabiki ve dikte sormayan bi üniwersitede sınava girmek isterim. Benim kesin olarak bildiğim bir üni. war ERCİYES ÜNİVERSVERSİTESİ-(Müzik Ana Sanat Dalı) . Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız minnet duyarım. teşekürler şimdiden.