merhaba

Yeni başlık açmadan önce sorunuzla ilgili önceki mesajları gözden geçirin ya da önce arama yapın.
Cevapla
savatage
Mesajlar: 6
Kayıt: 17 Tem Pzt, 12:22
Konum: çankırı
İletişim:

merhaba

Mesaj gönderen savatage »

sınavda istiklal marşını okutuyorlar mı?ayrıca bu sene 2. girişim olacak.güzel sanatlar lisesi mezunuyum.ama sınavda çok heyecanlanıyorum.bu heyecanı nasıl yenebilirim.?vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1358
kare_kedi
Mesajlar: 32
Kayıt: 20 Tem Prş, 14:15
Konum: ESKİŞEHİR

Mesaj gönderen kare_kedi »

bazı yerlerde okuyuyorlar bazı yerlerde okutmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de hazırlığını tam yap derim. ayrıca heyecanını nasıl yeneceğini en iyi sen bilirsin ama benim tavsiyem sınavdan bir gün önce eğer kazanamazsan senin yerinde başkalarının oturduğunu hayal et.. heyecandan çok hırs yapıyorsun iyi geliyor :D şimdiden başarılar..
SANATÇININ EN BÜYÜK ESERİ YAŞADIĞI HAYATTIR...
Kullanıcı avatarı
sevinc
Mesajlar: 20
Kayıt: 10 Tem Pzt, 17:27
Konum: tokat

Mesaj gönderen sevinc »

istiklal marsı gazi de okunuyor. bunu biliyorum cogu yerde de okuturlar bence. heyecan için dideral diye bi ilac var onu iç bence bişeyin kalmaz:)
merve
Mesajlar: 17
Kayıt: 08 Tem Cmt, 10:13
Konum: edirne

Re: merhaba

Mesaj gönderen merve »

[bakın öncelikle girmek istediğniz üniversiteleri belirlemeli daha sonra o okulların internet aracılığı ile yaynladığı sınav duyurularını ele almalısınız orada istiklal marşının sorulup sorulmayacağı ile bilgiler olacaktır benim bildiğim çoğu yerde var siz yinede çalışmarınıza devam edin bende güzel sanatlar mezunuyum ve bizide her sınavda çıkacak şekilde hazırladılar istiklal marşı için ii günler
gönüllerin açık oldu muhabbeti sefada sorunlarımızı halletmeye çalışalım
Cevapla