2008yetenek sınavı tarihleri
- cagricinarer
- İletişim:
Re: 2008yetenek sınavı tarihleri
sınavla ilgili hiçbir problemim yok geçen sene niğdede heyecandan kaybettim sivasta ise hiç heyecanlanmadım sivasın sınavı bana göre zor değildi ama niğde biraz zorladı açıkçası bu sene tamamen öss ye yüklendim sınavdan hemen sonra yetenek sınavlarına çalışmaya başlıyorum
Sanatsız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
aslında niğde'nin sınavı kolay görünüyordu geçen yıl zor muydu hakkaten...işitmede diktede falan güveniyorsan bilemem ama işi sıkı tut yine de çok az kaldı..göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman...
- cagricinarer
- İletişim:
kesinlikle katılıyorum sana niğdenin diktesi çok zordu nasıl yaptığımı sınavdan nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum çok kısaydı geçen sene sivasta ve niğdede 4/4 lük sordular acaba bu sene nedir çok merak ediyorum
- tugcekizilkeman
hadi yaa ciddimisn yani bende össye çok ağırlık verdim işte yazında yetenek sınavına ağırlık vericem baya etkiliyormuş ya öss.artık öss den sonra konuşuruz nasıl geçti diye...
- cagricinarer
- İletişim:
geçen sene öss den kaybettim eğer 203 yerine 243 olsaydı girerdim ne yapın ne edin öss den yüksek almaya çalışın
öyle ama öss ne kadar yüksek olursa olsun bence yetenek sınavına hazırlanmak öss'den sonraya kalmamalıydı...geçen yıldan tecrübe varsa az çok biliyorsa neleri çalışması gerekiyorsa bunu biliyorsa kişi neyse ama...bilemiyorum...
- cagricinarer
- İletişim:
14 senedir müzikle uğraşıyorum nota solfej dikte bilgim var geçen seneden sadece 2+3+4 seslere bakacağım onun dışında diğerlerinde problem yok gibi gözüküyo ama yine de kısaca hepsinden hatırlamak için pratik yaparım diye düşünüyorum
- tugcekizilkeman
e ozaman senin kesin olur be kardeşim (nasipse tabi hadi bakalım kolay gelsin sana....
- cagricinarer
- İletişim:
kesinlikle nasip işi olsaydı geçen sene olurdu herşey nasip müzikle içli dışlı olan arkadaşlarım bile kazanamadı herkes için hayırlısı olur inşallah bütün arkadaşlarıma sonsuz başarı diliyorum
tabi bu kadar birikim varsa mutlaka çalışman gereken yerlerini de biliyorsundur ve çok da eksiğin yoktur...ben ilk girecekler ve geçen yıl çok çalışamayanlar için söyledim(kendim de dahil...)geçen yıl çok hazırlıksızdım kazanamadığıma üzülmedim ama bu yıl rakiplerim benden korksun derim...cagricinarer yazdı:14 senedir müzikle uğraşıyorum nota solfej dikte bilgim var geçen seneden sadece 2+3+4 seslere bakacağım onun dışında diğerlerinde problem yok gibi gözüküyo ama yine de kısaca hepsinden hatırlamak için pratik yaparım diye düşünüyorum
- cagricinarer
- İletişim:
ben pek önemsemiyordum aslında ama bu işin gerçekten ilerisi olduğunu bildiğim için müzik bölümünü tercih etmeyi düşünüyorum arkadaşlar bana göre sakın hazırlıksız girmeyin yoksa rezil olursunuz...
gerçekten rezillik bir durum olur çünkü bahçede sıra beklerken bile yetersiz hissedebiliyor insan kendini...
o yüzden sadece sınav olarak görmeden içine girerek öğrenin müziği...ve nerden ne kaparsanız yararınıza hiçbir bilgi az değil müzikte nasılsa bunu sormuyorlar diyip geçiştirmeyin çünkü herşey birbirine bağlı...ve çok çalışın çalışın çalışın...
o yüzden sadece sınav olarak görmeden içine girerek öğrenin müziği...ve nerden ne kaparsanız yararınıza hiçbir bilgi az değil müzikte nasılsa bunu sormuyorlar diyip geçiştirmeyin çünkü herşey birbirine bağlı...ve çok çalışın çalışın çalışın...
- cagricinarer
- İletişim:
sana katılıyorum gulenyus sadece yönetmeliğe göre gitmiyorlar haberiniz olsun bilginizi konuşmanızı da ölçüyorlar sohbet bile ediyorlar ki bunu sivasta yaşadım haberiniz olsun
evet konuşturmalarının nedeni de bu aslında öğrencinin boş olup olmadığını anlamak...
bir çok insan var sorduğunun ne anlama geldiğini bile bilmeyen...o yüzden müzikle ilginiz ne kadar çok olursa o kadar rahat olursunuz...
bir çok insan var sorduğunun ne anlama geldiğini bile bilmeyen...o yüzden müzikle ilginiz ne kadar çok olursa o kadar rahat olursunuz...
arkadaşlar hepinize Ö.S.S.de başarılar dilerim