Ses Sistemleri Hakkında
-
Ses Sistemleri Hakkında
Arkadaşlar selam herkese,
Ses ve Işık sistemleri hakkında profesyonel veya amatör olarak ilgileniyorsanız yada daha fazla bilgi edinmek öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki siteye göz atmanızı tavsiye ederim.
Ses ve Işık sistemleri hakkında profesyonel veya amatör olarak ilgileniyorsanız yada daha fazla bilgi edinmek öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki siteye göz atmanızı tavsiye ederim.
-
- Semra Fayez
Her Şey Aydınlık İçin!
Tonmaister bizi müzik hakkında aydınlatıcak bir site linki verdiyse (ki konusunu da beyan etmiş SES ve IŞIK) bunun zararı nedir adminim. Bunun sakıncaları konusunda bizi de aydınlatırsanız memnun oluruz........Bu arada ben çok merak ettim linki .Eğer admin izin vermezse ! özelden yollarsanız sevinirim .......
daim_i sevgimle....
daim_i sevgimle....
FAYEZ
1. Konunun patronlukla bir ilgisi yok.
2. Bu site ticari bir site değil. Yani bir geliri yok.
3. Ancak buna karşın ders verenler ya da bir ürünün satışını yapanlar buradan tanıtım yapmak istediklerinde buna dur demek zorundayım çünkü bunun sonu gelmiyor.
4. Eğer reklam yapmak isterseniz banner yoluyla, hem reklamınızı yapabilir hem de siteye katkı sağlayabilirsiniz.
2. Bu site ticari bir site değil. Yani bir geliri yok.
3. Ancak buna karşın ders verenler ya da bir ürünün satışını yapanlar buradan tanıtım yapmak istediklerinde buna dur demek zorundayım çünkü bunun sonu gelmiyor.
4. Eğer reklam yapmak isterseniz banner yoluyla, hem reklamınızı yapabilir hem de siteye katkı sağlayabilirsiniz.
- Semra Fayez
Ticaret mi aydınlanmamı hedef!?
Ben sadece bilgi için verilen bir link olarak değerlendirmiştim! Siz ticari olduğunu düşünüyorsanız size katılırım! Ama sadece aydınlanma için verilmişse bu link; müdahale edilmemelidir diye düşünüyorum.....
daimii sevgimle
daimii sevgimle
FAYEZ