Finale Programı ile İlgili Kullanım Kılavuzu Arıyorum
-
- İletişim:
Finale Programı ile İlgili Kullanım Kılavuzu Arıyorum
MERHABA.FİNALE PROGRAMI İLE YAZDIĞIM DİKTELERİ SEKİZ ÖLÇÜLÜK YAZARAK ALTALTA YAZMAK İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA...
-
Finale 2005
Finale 2005 i bize hediye ettiğiniz için onsuz teşekkürler.
-
hocam linki acamadım.
Acaba bir sorun mu var.
-
Re: Finale Programı ile İlgili Kullanım Kılavuzu Arıyorum
Arkadaşım Finalenin hangi sürümünü kullanıyorsun bilemiyorum.ben 2007 kullanıyorum. finaleyi açtığında..üst tarafta HELP kısmında Quick Wideo var orada her özelliği açıklamalı bir şekilde anlatmış.dili yabancı ama videolardan herşeyi takip edip öğrenebiliyorsun...bi incele istersen..muzikalite yazdı:MERHABA.FİNALE PROGRAMI İLE YAZDIĞIM DİKTELERİ SEKİZ ÖLÇÜLÜK YAZARAK ALTALTA YAZMAK İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA...
Dinle Ney'den
neden küçük harfle yazsın ?
büyük harflerle ilgili çoçukluktan kalan kötü bir anınız mı var ?
öncelikleeeee diyerek başladığınıza göre cokkkk önemli. neyseee bende de bu şekilde kurallara karşı alerji var. manasını çözemediğim kuralları görünce gıcık oluyorum.
öncelikleeeee diyerek başladığınıza göre cokkkk önemli. neyseee bende de bu şekilde kurallara karşı alerji var. manasını çözemediğim kuralları görünce gıcık oluyorum.
- huseyin_unay
-
Merhaba sevgili arkadaşlarım hocalarım,
Klasik Gitar Forumundan bir arkadaşımın sayesinde burayı buldum çok da mutlu oldum.
Direk olarak bir şey istemek yerine bir şey vermeyi daha çok isterdim ama sorun benim için biraz aciliyet taşıyor;
Finale 2006 kullanıcısıyım ve aynı sayfaya birden fazla eser yazamıyorum. Final Barling koysam da alttaki portede yazmaya başladığımda ikinci bir eseri,onu yine ilk eserin devamı olarak algılıyor ve parçanın süre ibaresi değişmiyor.
Bana bunu öğretirseniz çok sevinirim.
Sevgi ve saygılarımla...
Not: İmlaya dikkat etmek karşı tarafa verilen saygının gereğidir. Büyük harf kullanmak ya da tamamiyle küçük harf kullanmak baştansağma bir ifadenin dışavurumu olarak algılanabilir. Bu sebeple tepki gösterilmesi gayet doğaldır.
Klasik Gitar Forumundan bir arkadaşımın sayesinde burayı buldum çok da mutlu oldum.
Direk olarak bir şey istemek yerine bir şey vermeyi daha çok isterdim ama sorun benim için biraz aciliyet taşıyor;
Finale 2006 kullanıcısıyım ve aynı sayfaya birden fazla eser yazamıyorum. Final Barling koysam da alttaki portede yazmaya başladığımda ikinci bir eseri,onu yine ilk eserin devamı olarak algılıyor ve parçanın süre ibaresi değişmiyor.
Bana bunu öğretirseniz çok sevinirim.
Sevgi ve saygılarımla...
Not: İmlaya dikkat etmek karşı tarafa verilen saygının gereğidir. Büyük harf kullanmak ya da tamamiyle küçük harf kullanmak baştansağma bir ifadenin dışavurumu olarak algılanabilir. Bu sebeple tepki gösterilmesi gayet doğaldır.
- huseyin_unay
ahmetgitar psikolog ol sen
ahnmetgitar
arkadasim wallahi nasilda ozzzetlemissin yok bastan savma bir ifadenin disa vurumu filan diye ne alak var kardesim yahu sen git de psikoloji oku tmm mi bu kadar kasma kendini biraz relax ol yahu allah allah
arkadasim wallahi nasilda ozzzetlemissin yok bastan savma bir ifadenin disa vurumu filan diye ne alak var kardesim yahu sen git de psikoloji oku tmm mi bu kadar kasma kendini biraz relax ol yahu allah allah
Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir...
Hüseyin Merhaba,
Bu "w" kullanmaman konusunda sana yapılan ilk uyarıdır. Sadece sen değil bütün w kullanıcıları uyarılmaktadır. (Alfabemizde olmayan bu harfi kullanmadaki özenti nedendir anlamış değilim?) Müzik Eğitimcileri Sitesi forumlarında "Türkçe"ye ve alfabemize sahip çıkılmaktadır. İşbirliğin için şimdiden teşekkür ederim.
Bu "w" kullanmaman konusunda sana yapılan ilk uyarıdır. Sadece sen değil bütün w kullanıcıları uyarılmaktadır. (Alfabemizde olmayan bu harfi kullanmadaki özenti nedendir anlamış değilim?) Müzik Eğitimcileri Sitesi forumlarında "Türkçe"ye ve alfabemize sahip çıkılmaktadır. İşbirliğin için şimdiden teşekkür ederim.
En son Admin tarafından 23 Ara Pzr, 17:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Re: ahmetgitar psikolog ol sen
Merhaba,huseyin_unay yazdı:ahnmetgitar
'Baştansavma ifadenin dışavurumudur' demedim 'baştansavma ifadenin dışavurumu olarak ALGILANABİLİR' dedim bu ayrım önemli.
Kültür dille başlar Sevgili Hüseyin, lisana dikkat etmek hem kültürün hem de karşı tarafa verilen saygının ifadesidir. Bunu kimilerinin anlamasını beklemiyorum elbette ama anlaşılmayan yerlerde de hemen 'psikolog ol,çocukluğuna inelim' tarzı alaycı olan ama aslında yine kültür seviyesini gösteren ifadelere yer verilmesi kanımca yanlıştır. Ama elbette zorlayacak bir durumum yok, sadece ifadelere özen gösterildiği ölçüde karşıdan aynı özeni görürüz,bunu da kabul edersiniz sanıyorum ve size sevgilerimi yolluyorum.
Finale ile ilgili yukarıda belirttiğim ve benim çözemediğim sorunumla ilgili bir yanıt verilmesi umudunu sürdürmekteyim.
Sevgi ve saygılarımla.