CSO 22 Kişilik Kadro

Konser, festival, sempozyum, iş ilanları, sınavlar vb.
Lütfen yayınlanmak üzere duyuru göndermeyin. Duyurunuzu kendiniz yapın.
Cevapla
reco
Mesajlar: 21
Kayıt: 04 Haz Cmt, 16:41
İletişim:

CSO 22 Kişilik Kadro

Mesaj gönderen reco »

ANKARA - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'na (CSO) sınavla 22 sanatçı alınacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 15-22 Ekim günleri arasında düzenlenecek stajyer sanatçı alımı sınavıyla keman (7), viyola (4), çello (3), kontrbas (2), flüt (1), obua (1), fagot (1), korno (1), tuba (1) ve vurmalı çalgılar (1) olmak üzere 22 sanatçının alınacağı sınav, Gazi Üniversitesi Müzik Eğitim Bölümü Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Adayların kendi piyanistlerini getirmelerinin zorunlu olduğu sınavda başvurular istenilen belgelerle birlikte 24 Eylül-9 Ekim arasında Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nde kurulan sınav başvuru merkezine şahsen yapılacak.

Sınavla ilgili başvuru formları, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın http://www.kulturturizm.gov.tr internet adresinden temin edilebilecek.

Adayların sınav tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş olması, resmi ve özel konservatuvarlardan veya müzik bölümü bulunan okullardan mezun olması veya özel müzik eğitim görmüş olması gerekiyor.

Sınav sonuçları, "www.kulturturizm.gov.tr" internet adresinden ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile CSO Müdürlüğü'nün hizmet binasının girişine asılacak ilan ile duyurulacak. Kazanan asil ve yedek stajyer sanatçı adaylarına ayrıca yazılı tebligat yapılacak.
reco
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Mesaj gönderen Admin »

Cevapla