ÇÖMÜ'ye Başvuru (Çanakkale)
ÇÖMÜ'ye Başvuru (Çanakkale)
merhaba
ben çomü ya posta ile başwuru yapacağım ama başwuru formunu bulamadım
yardım edermisiniz?
ben çomü ya posta ile başwuru yapacağım ama başwuru formunu bulamadım
yardım edermisiniz?
- fatihermete
Ç.O.M.Ü Eğt.Fak.Müzik Öğrt ABD yetenek sınavı için http://www.comu.edu.tr adresinden 23.08.2006 tarihinden itibaren web üzerinden başvuru yapılabilecektir.
Çomü yetenek sınavına girecek arkadaşlar ;)
Meraba arkadaşlar 2. sınıfa geçtim bireysel çalgım gitar sorularınız varsa yardımcı olabilirim ( ah ah bizde çook çektik o sınavlardan)
Hehe
arkadaşlar 18mart üni. hakkında bilgi ???
arkadaşlar bu 2 aşamalı olan sınavın 1. aşamasında test varmış galiba bu nasıl bi test bilen varmı yardımcı olabilir mi ????
Re: arkadaşlar 18mart üni. hakkında bilgi ???
arkdasım bu testte yanlıs hatırlamıyosam 60 alamk gerekıyor dıger asamaya gecmek ıcın.test içergine gelırsen cok da zor sayılmaz ornegın 4 tane tek ses verıyor hangısı en kalındı dıye soruyor sen kacınsı şıksa işaretlıyosun.bir eser calıyor hangı tarz oldugunu soruyor.4 aralık basıyor aralıgı en buyuk en kucuk olanı soruyor.hatırladıkca ozelden atarım sana kardes korkma ama o kadarda zor degıl
Re: arkadaşlar 18mart üni. hakkında bilgi ???
kardeş ben kırıkkale anadolu güzel sanatlar lisesi mezunuyum bu sene gircem test içinde hani müzikle ilgili sözel sorular oluyo mu?? www.mustafayuce@hotmail.com msn adresim ulaşabilirsen sevinirim )