O'nsuz 68 Yıl

Hangi başlığa yazacağınıza karar veremediğiniz ve müzikle ilgili olmayan görüşler...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
erdemgedikli
Mesajlar: 51
Kayıt: 22 Ağu Pzt, 20:28
Konum: Bursa

O'nsuz 68 Yıl

Mesaj gönderen erdemgedikli »

İlericiliği, devrimciliği ile yüzyılımızın gerçek bir lideri olan ATA'mızı saygıyla, özlemle anıyorum. Metafizik düşünümlerin egemenliğinde bilimsel, olgusal bir anlayışla en entelektüel yaşayışın egemen olacağı "Cumhuriyet"i bize sağladığı için teşekkür ediyorum. Laik demokratik hukuk temelli bir ulusun yaratımında emeği geçen tüm Kemalistleri de saygıyla sevgiyle anıyorum.
68 Yıl O'nun ilkelerinden sapmalarla dolu olmasına rağmen, iç ve dış düşmanların da destekleri ile Cumhuriyetimiz dim dik ayakta. O yok ama O'nun adını duyduklarında bile cinnet geçirenleri görünce neden hayıflandıklarını daha iyi anlamanın sevinci ve övüncü içindeyim. Sevinçlerimizin, övünçlerimizin yaşamsallaştığı çoğunluklarla ilerinin aydınlıklarını paylaşabileceğimiz "Kemal" leri olabilmenin mutlanımıyla...
Dostlukla;
Sizin Erdem GEDİKLİ
c#m
Mesajlar: 7
Kayıt: 27 Kas Pzt, 3:29
Konum: tokat

Mesaj gönderen c#m »

evet atamız aramızdan ayrılalı uzun yıllar oldu ama cumhuriyet ayakta.ayakta ama dimdik ayakta mı yoksa hafif kamburmu tartışılır.

fakat her on kasımda oldugu gibi yine türkiye atasına ağladı.yakışıklı bir padişah olabilecekken bize büyük bir kıyak yapıp cumhuriyeti veren atamıza minnetterız.Aslanlı yoldaki en büyük aslan sadece anıtkabir de değil türk milletinin kalbinde de yatıyor,cumhuriyet ateşini sıcak tutuyor.
Her zamanki gibi yine haklıydı;
öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.
sanırım en büyük görev yine öğretmenlerimize düşüyor.
saygılar
çok düşündüm bulamadım..
Cevapla