En Kolay Eğitim Fakultesi
En Kolay Eğitim Fakultesi
abicim bu muzık ogretmenlıgı yetenek sınavlarında yuzlerce yeteneklı yeteneksız ınsanlar yarışıyor ben üniversiteler bı kac dakıkada senı bu sınava tabi tutup kazanıp kazanamıyacagını bıldırıyorlar.turkıyede bellı başlı yerlerde olan bu sınavlar en zor gazi üniversitesi olması lazımama en kolay fazla terletmiyecek yer neresi.ben nigde diyorumda?
gerçi hıc bı yer kolay değil ama bazı yerlerde herifler 5 6 ses tarrım solfej için neler ıstıyor yaa
gerçi hıc bı yer kolay değil ama bazı yerlerde herifler 5 6 ses tarrım solfej için neler ıstıyor yaa
- serkan_konca
- İletişim:
iller
müzik bölümü sınavları için hazırlık yaparken yapılan bir değerlendirme,""hangi unv. nin sınavı daha zor,yada kolay""
ARKADAŞLAR LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN!B ŞEKİLDE HİÇ BİYER KAZANAMAZSINIZ!SINAV ÖNCESİNDE NELER SORULACAĞINI ZATEN ÖĞRENİYOSUNUZ ONA GÖRE ÇALIŞIN.....OKULLARIN İSİMLERİ SİZİ KORKUTMASIN! HEPİNİZE BAŞARILAR...
ARKADAŞLAR LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN!B ŞEKİLDE HİÇ BİYER KAZANAMAZSINIZ!SINAV ÖNCESİNDE NELER SORULACAĞINI ZATEN ÖĞRENİYOSUNUZ ONA GÖRE ÇALIŞIN.....OKULLARIN İSİMLERİ SİZİ KORKUTMASIN! HEPİNİZE BAŞARILAR...
s_konca
-
Bence şaka yapıyorsun sevgili arkadaşım...
Favori:Uludağ,Marmara,Gazi,Ondokuz Mayıs
Plase:Selçuk,Muğla,18 Mart,M.A.Ersoy
Sürpriz:Pamukkale,Niğde,Adnan Menderes,9 Eylül
Tabi bunlar okulların kalitesi ve sınav zorluğu babında ele aldığımızda benim ''şahsi'' görüşlerimi yansıtmaktadır.
Umarım Van'ı kazanırsın..Herşey gönlünce olsun,başarılar...
Favori:Uludağ,Marmara,Gazi,Ondokuz Mayıs
Plase:Selçuk,Muğla,18 Mart,M.A.Ersoy
Sürpriz:Pamukkale,Niğde,Adnan Menderes,9 Eylül
Tabi bunlar okulların kalitesi ve sınav zorluğu babında ele aldığımızda benim ''şahsi'' görüşlerimi yansıtmaktadır.
Umarım Van'ı kazanırsın..Herşey gönlünce olsun,başarılar...
Bu arada yanlış anlaşılmamak adına,küçük birşey daha söylemek istiyorum.Van'ın sınavları da ''sür sür arabanı gez sokakları''(eski bir 'Susam Sokağı' şarkısıdır)şeklinde geçmeyecektir elbette.Oradaki sınavda kolay geçmeyecektir.Fakat,en zoru dediğimizde bence o listede yer almakta oldukça zorlanır.
Saygılar...
Saygılar...
slms
walla ben gazini sınavına girdim arkadaşlar.hala sınavlar devamö ediyo.agsl çıkışlı almaya ozen gosteriyorlar.alan dışının işi cok zor.ama ben alan olduğum halde baya zorlandım.allah yardımcımız olsun.bu işler baya zormuş.öğrendim.
MÜZİKSİZ KALMAYIN!!!!
valla arkadaşlar ben şahsen batıda benden daha iyi öğrenciler gelir diye başvurmadım doğuda şansımı denedim şuan urfada okuyorum.urfa deyip küçümsemeyin adamların hertaraından türk müziği fışkırıyor.ha batıda okumak isteyen arkadaşların çoğu yatay geçiş yapıp gittiler.doğu batı derken zaman kaybetmeden hayatınızı kurtarmaya bakın.